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    Catch of the Month and Fish in Season By Ms Hosokawa

地物水揚ランキング ベスト20(3/20付)
Catch of the Month and Fish in Season By Ms Hosokawa

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*March (March 24, 2014)

1. Cutlassfish
2. Lizzardfish
3. Bigfin reef squid
4. Red tongue sole
5. Black cow-tongue
6. Pear puffer
7. Fine Spotted flounder
8. Flounder
9. Ocellated Octopus
10. White croaker
11. Sea- bream
12. Common Squid
13. Seabass
14. Octopus
15. Wild Japanese Whiting
16. Isaba
17. Japanese eel
18. Spotted Shark
19. Scorpionfish
20. Shimagarei

 

当地水产排行榜

203/20

 

1. 带鱼

2. 镰齿鱼

3. 鱿鱼

4. 红舌鱼

5. 牛舌鱼

6. 名古屋河豚

7. 鲽鱼

8. 比目鱼

9. 短爪章鱼

10. 银彭納石首鱼

11. 鲷鱼

12. 当地鱿鱼

13. 鲈鱼

14. 章鱼

15. 沙鮶鱼

16. 皱唇鲨

17. 鳗鱼

18. 白斑星沙

19. 日本鬼虎鱼

20. 高鲽鱼

 

 

レンチョ(赤舌)やスレンチョ(黒舌)が順調です。

なんと今月はシマガレイが20位と初ランクインしました。

 

シマガレイはシマウシノシタと言われて、スレンチョ(クロウシノシタ)を

縞模様にしたような魚で、触った感じはスレンチョと同じでヌメ~ンとしています。

スレンチョに比べると味は少し劣るかもしれませんが、

比較的安価で主に煮付けなどにして食べられています。(細川)

 

Lots of Rencho and Surencho have been caught. Shimagarei was ranked 20th. Shimagarei is called Shimaumanoshita and it lookes like Surencho with a zebra patterned, slimy skin. The taste of Shimagarei might be inferior compared to Surencho’s, but it’s good when cooked and is less expensive.


红舌鱼和黑舌鱼的捕捞都很顺利

高鲽鱼的捕捞量竟然破天荒的挤进了旁行榜内。 

高鲽鱼也称为高牛舌鱼,和黑牛舌鱼一样,摸起来的感觉有点粘粘的感觉

但口感却不如黑牛舌。

但价钱便宜,适合煮,烧等烹制料理。(细川)


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